2022

Tid og sted: , Høgskolesenteret, Industriveien 18, Løkkemyre Kristiansund

Høgskolen i Molde - Studiested Kristiansund inviterer til åpen gjesteforelesning med kristiansunder og professor ved NTNU Anders Hammer Strømman.  

Tid og sted: , A-2.116 sant digitalt

Gjesteforelesning om juridisk samarbeid innen EU i lys av saken om Carles Puigdemont.

Tid og sted: , Høgskolen i Molde/Zoom

Logistikkforeningen etablerer en ny avdeling i Møre og Romsdal. I den anledning inviterer vi til et åpent medlemsmøte, fysisk på HiMolde og digitalt via Zoom.  Vi ønsker både eksisterende og potensielle medlemmer velkommen.

Tid og sted: , Møterom 1

Høgskolestyret avholder ordinært styremøte, onsdag 9. mars 2022

Tid og sted: , A-1.020

8.mars 2022 ønsker vi velkommen til årets "Rekk opp hånda jenter!" på Høgskolen i Molde. Vi har med oss 4 dyktige kvinner, alle fra Molde! Og så kommer uredde og samfunnsengasjerte Irene Afriyie, som mange kanskje kjenner igjen fra NRK.

Tid og sted: , Digitalt

Åpen digital gjesteforelesning med førsteamanuensis Anja Sletteland.

Tid og sted: , HiMolde, Britvegen 2, kantina

HiMolde og Bjørsonfestivalen ønsker alle studenter og ansatte velkommen til et forfattermøte med Vetle Lid Larssen kombinert med en god frokost. Benytt denne unike muligheten til en god start på dagen, med føde både for hodet og magen.

Tid og sted: , Teams

KNN (Kristiansund og Nordmøre Næringsråd) arrangerer på nytt Kompetansefrokost. Tema denne gang er "Forskningsprosjekter innen helse- og sosialfag". 

Tid:
iMolde og SiMolde ønsker alle studenter og ansatte velkommen tilbake til et levende Campus. Vi inviterer til gratis frokost i kantina, tirsdag til fredag i uke 7.
 
Tid:

Høgskolestyret avholder ordinært styremøte, onsdag 9. februar 2022

Tid og sted: , HiMolde, rom A-2.005

I samband med oppstarten av forskingsprosjektet MANREPORT - Avvergeplikt i møte med partnervold, vert det arrangert eit seminar i Molde, 11. og 12. januar 2022.