Merk at det er mulig å delta digitalt også - dette gir du beskjed om i påmeldingen.
Vi ettersender zoom-lenke.
Program
07:45 – 08.00 Kaffe og enkel frokost
08:00 - 10:00 Spennende program med Høgskolen i Molde som vertskap med rektor Steinar Kristoffersen, førsteamanuensis Øystein Klakegg, Geir Arne Svenning og Bente W Frantzen. Vi setter fokus på mulighetsrommet som finnes for havbruk og forskning.
Vi har med oss
- Kjartan Kramer fra VIS = Vestlandets Innovasjonsselskap AS. En TTO som eies av Helse Bergen HF, UiB, Havforskningsinstituttet, SIVA, NHH og Høgskulen på Vestlandet.
- Kristine Marie Hestetun fra Skretting forteller oss hvordan de jobber med forskning og utvikling.
- Inge Fossen fra Stranda Prolog kommer med tema Kald fisk…. varm kaffe. Litt om selskapet, og hvordan de driver FoU – og kort oppsummering av et prosjekt på kjøling av fisk .
- Siri Aarland fra NCE Aquatech-noden gir oss en oversikt over de ulike initiativene rundt nye proteiningredienser til bruk i marint fôr.
- Vi har også fått med oss Olav J. Lyngstad fra Salmon Evolution som gir oss noen tanker rundt landbasert oppdrett.
Målgruppe:
Næringslivsaktører innen marin næring/havbruk/marin service og andre aktører som er interessert i forskning og utvikling
Påmelding:
Påmelding til frokostmøtet gjøres på KNNs hjemmeside: www.knn.no/aktiviteter/kompetansefrokost