Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
Aktuelt

HiMolde samarbeider med Bjørnsonfestivalen

Av: Straumsheim Jens Petter | Publisert: 28.08.2017 13:12:32

​Årets Bjørsonfestival går av stabelen 6. til 10. september, med en rekke spennende foredrag, folketaler, debatter, utstillinger og konserter.  De fleste arrangementene foregår selvsagt på kulturhuset Plassen, men noen foredrag vil også foregå på HiMolde.

​Hele programmet for Bjørnsonfestivalen kan du lese på www.bjornsonfestivalen.no/

To gratis foredrag på høgskolen

Torsdag 7. september, inviterer vi til gratis foredrag med professor Kjetil Bjorvatn fra NHH.  Tema er "Ulikhet og fordeling" hvor han tar opp spørsmålet om hvilke konsekvenser økt ulikhet har. Hvilke økonomiske ulikheter oppfattes som rettferdige, og hvilke er urettferdige?

Fredag 8. september vil professor Terje Tvedt holde foredrag med tittelen "Norske tenkemåter". Tvedt er professor i statsvitenskap og geografi, redegjør for hvordan han mener at norske tenkemåter forhindrer politikerne i å forstå verden og i å bidra til bekjempelse av fattigdom og terrorisme.

 Annonse Ulikhet og fordeling (002).png

Annonse Norske tenkemåter.png 

Sist oppdatert: 28.08.2017 13:39:18
Dele innhold