Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
 

Om HiM​​o​l​de​ / Aktuelt / For ansa​tte / For studentene / Biblioteket / Kontakt oss ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider

Biblioteket

​​​bibliotek%20725%20x%20350
Biblioteket er et kunnskapssenter, et trivelig møtested og en viktig del av høgskolens læringsmiljø. Biblioteket er åpent for alle, det er spesielt rettet mot studenter og ansatte ved høgskolen og Møreforsking Molde. Biblioteket tilbyr relevant faglitteratur og gir tilgang til digitale tidsskrifter og e-bøker. Biblioteket bistår gjerne med veiledning.
 
 

 ORIA - Biblioteket i ett søk

Ny utlånsautomat

Biblioteket har fått utlånsautomat. På denne kan du selv låne og returnere bøker. Etter å ha funnet det du vil ha på hylla, låner du det enkelt ut til deg selv på automaten ved hjelp av lånekortet. For å levere inn bøker er ikke kort nødvendig.

Automaten finner du rett ved inngangen til biblioteket.


 Oria har erstattet BIBSYS Ask f.o.m. høsten 2014

 

Oria.no 

Oria.no gir deg muligheten til å finne bøker og artikler i samme søk!
Oria gir en mer helhetlig tilgang til bibliotekets trykte og elektroniske ressurser, dvs. våre bøker, tidsskrifter, artikler, rapporter, studentoppgaver, filmer m.m., inkludert en mengde elektronisk materiale fra åpne kilder.

Inntil videre vil du finne det gamle søkeverktøyet her: ​BIBSYS Ask

Sist oppdatert: 19.08.2015 15:09:01