Velkommen til studiestart 2021

Den offisielle åpning av studieåret 2021/22 blir onsdag 18. august. Dersom du er i risikogruppen eller av andre årsaker ikke kan møte på studiestart 18. august, kan du delta på velkomstmøtene digitalt.  Les mer om digital studiestart.

Flyfoto av Molde Campus
Velkommen til Høgskolen i Molde

Åpningsuka 2021

Onsdag 18. august starter studieåret og Åpningsuka ved HiMolde. Hensikten med Åpningsuka er at du skal få en god start på studenttilværelsen, enten du har studiested i Molde eller i Kristiansund.

Studiestarten for hvert enkelt studium

Studiestartinformasjon for hvert enkelt studieprogram. Om oppmøtetidspunkt og -sted.

Påmelding fadderbarn

Bilde av studentfaddereVi oppfordrer alle nye studenter til å delta på Åpningsuka i Molde og Kristiansund. I faddergruppene blir du kjent med andre studenter og med faddere, som alle har studert eller flere studieår ved HiMolde.

Når du melder deg på som fadderbarn krysser du av for hvilket studiested og studieprogram du skal starte på.  Vi deler gruppene inn etter studieprogram og studiested.

Forkurs i matematikk

Høgskolen i Molde tilbyr forkurs i matematikk for studenter som vil forbedre grunnlaget i faget.  Forkuset starter mandag 9. august og varer til fredag 13. august. Husk å melde deg på.

Registrering som ny student

Du må registrere deg for å få tilgang til de viktigste tjenestene for studentene. Her ser du hvordan.

Informasjon for nye studenter

Informasjon om hvordan HiMolde er organisert, kontaktinformasjon og de viktigste verktøyene og tjenestene du må kjenne til. 

Studentverter

Årets studentverter

Studentsamskipnaden i Molde (SiMolde) har en egen studentverttjeneste som kan hjelpe deg i gang som ny student. I år har vi fått med oss Michael,  Ingvild, Emilie, Silje og Jasetha på laget. De er tilgjengelige på dagtid under studiestarten. Studentvertene vil kontakte de som har fått tilbud om studieplass. Har du spørsmål ? Ta kontakt på velkommen@himolde.no

På jakt etter bolig?

Finn fram på Campus via Mazemap