Digital undervisning i Kristiansund fra uke én.

På grunn av den uavklarte smittesituasjonen i Kristiansund, har beredskapsteamet ved HiMolde, etter anmodning fra Kristiansund kommune, besluttet at all undervisning i Kristiansund kun skal være digital i uke én.  Fra og med 11. januar  er det igjen planlagt å tilby både digital og fysisk undervisning i Kristiansund.

Ikke stengt Campus i Kristiansund

Studiestedet blir ikke stengt, og ansatte bes møte som vanlig. I midten av uke 1 skal kommunen gjøre en ny vurdering. Planen nå er at fra og med mandag 11.januar skal vi være i ordinær drift i Kristiansund, det vil si at det kjøres campusundervisning som vanlig. Parallelt tilbys digital undervisning. Vi vil oppfordre våre studenter til å møte opp fysisk så snart det åpnes for campusunderving igjen.

Undervisningen i Molde går som planlagt

Slik smittesituasjonen er i Molde for øyeblikket er det ikke behov for tilsvarende tiltak ved Molde Campus.  Der vil undervisningen gå som planlagt fra første dag, mandag 4.januar. Det gis campusundervisning parallelt med digital undervisning, slik vi nå har blitt vant til. Selv om det gis et digitalt alternativ vil vi oppfordre våre studenter til å møte fysisk. Det å møte forelesere og medstudenter gir et bedre læringsmiljø, og et bedre sosialt miljø. Samtidig må alle huske på smittevernreglene, med håndvask, avstand og være hjemme om man er syk.

 

Publisert 29. des. 2020 15:25 - Sist endret 29. des. 2020 15:25
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere